مطالب آموزشی

Search

انواع برنج ایرانی

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال

انواع برنج ایرانی صدری

یکی از بهترین و مرغوب ترین انواع برنج ایرانی برنج صدری می باشد، این برنج با کیفیت بومی یا محلی کشور بوده که در استان گیلان و سایر نقاط کشور کشت می گردد. شکل دانه برنج این ارقام به دلیل عرض کم دانه، بلند، قلمی، کشیده و جنس دانه گچی و تقریبا سفت و سخت می باشد رنگ دانه سفید متمایل به کرم و از نظر عطر، طعم و خاصیت پخت بسیار مرغوب و عالی می باشد. میزان پروتئین موجود در دانه برنج بالا (۸درصد) و در آزمون مالش بین دو کف دست، چربی بخوبی قابل لمس می باشد.طول دانه خام برنج صدری بیش از ۷ میلی متر (متوسط ۴/۸ میلی متر) و پس از پخت بیش از ۱۳ میلیمتر و عرض دانه ۴۵/۱ میلی متر و نسبت طول به عرض دانه بیشتر از ۳، متوسط غلظت ژل ۴۸، متوسط درجه حرارت ژلاتینی شده دانه ۴ و متوسط عملکرد برنج سفید ۲۳۸۰ کیلوگرم در هکتار می باشد.

قیمت برنج ایرانی سال 98

امتیاز کاربران

ستاره فعالستاره فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال

تهیه و تامین انواع برنج مرغوب که قیمت مناسب و با ذائقه مردم کشور مان سازگار باشد برای افراد کم درآمد جامعه و بسیاری از مصرف گنندگان بسیار سخت دشوار است. در کمال صراحت و اطمینان باید اذعان نمود که قیمت و هزینه تولید در کشور ما نسبت به سایر کشور های تولید کننده برنج بالا میباشد. به عنوان مثال در ۱۳۹۷ هزینه تولید یک هتکار از ارقام پر محصول برنج فاکتور هزینه کارگری ، تهیه و انجام خدمات ماشینی  و هزینه آب بها بیشترین سهم در قیمت را داشته اند. که مسلما این هزینه در اراضی کوچک و با امکانات کم به مراتب نیاز به صرف هزینه ای بیشتر دارد. به عنون مثال هزینه کارگری، بیشترین سهم در قیمت ایفا می نماید و این به دلیل کوتاه بودن پبک زمان کار و عملیات زارعی خاص برنج در استانهای شمالی کشور می باشد که همزمانی آن عملیات و طاقت فرسا بودن کار در اراضی شالیزاری علت اصلی گران بودن هزینه مورد اشاره می باشد

©2024 کلیه حقوق این وب سایت محفوظ می باشد و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلا مانع است. طراحی و برنامه نویسی: پویا نگاه

Search